måndag 25 juni 2012

Lån utan UC svar direkt

Ett lån utan UC svar direkt är ett lån som man kan söka utan att det tas en kreditupplysning hos UC, Upplysningscentralen, där man får svar direkt på sin låneansökan. Fördelen med ett lån utan UC är dels att det inte registreras någon nu förfrågan hos UC och dels att de är lättare att få än andra lån, som till exempel privatlån eller bolån. Att det inte registreras någon ytterligare förfrågan hos UC är den stor fördel eftersom det gör att din kreditvärdighet inte försämras av din låneansökan. Antalet förfrågningar hos UC är något som de flesta låneföretag tittat på när de gör sin kreditprövning för att bedöma om de ska bevilja dig ett lån. Att ta lån utan UC med svar direkt innebär att man får svar direkt på sin låneansökan, men också att man kan få pengarna utbetalda snabbt, ibland till och med samma dag.

Hur mycket kan man låna utan UC?

Lån utan UC erbjuds endast av företag som ger ut så kallade smslån, snabblån och internetlån. Dessa lån är ibland så stora som upp till 30000 kr, men utan UC är det svårt att få lån på mer än 5000 kr. De flesta lånen utan UC har svar direkt, och även om du inte får direkt svar så dröjer det sällan mer än någon dag. Några bra lån utan UC med svar direkt är dessa: Vivus.se Pengos Nano Kredit Smsfinans.se

Andra fördelar med att låna pengar utan UC

Något som är riktigt intressant med flera av de smslån utan UC som erbjuds på den svenska marknaden är att man kan testa att låna första gången gratis. Det är ett sätt för låneföretagen att locka nya kunder, men det gör det ju inte sämre. Tänk dock på att inte ta för många smålån, eftersom lånen oftast ska betalas tillbaka inom bara några månader. Lycka till att ta lån utan UC svar direkt.

lördag 23 juni 2012

Låna 10000 direkt

Låna 10000 direkt. Att låna 10000 direkt innebär att man ansöker om ett smålån på 10000 kr och får besked direkt, och pengarna insatta på kontot snabbt. Det finns flera banker som erbjuder en möjlighet att låna 10000 direkt. Det är banker som erbjuder så kallade snabblån, smslån, mikrolån och direktlån. Alla dessa lån är egentligen olika namn på samma typ av lån, alltså ett litet lån med snabbt svar och direkt utbetalning. Nästa alla banker som erbjuder den här typen av lån ger dig möjlighet att låna 10000 direkt.

Vad ska man tänka på när man ska låna 10000 direkt?

Det viktigaste att tänka på när man ska låna 10000 direkt är att jämföra flera olika snabblån, eftersom skillnaden i ränta och avgifter ofta är väldigt stor mellan olika lån. Genom att jämföra flera olika lån när man ska låna 10000 direkt kan man ofta spara flera hundralappar, och om man lånar flera gånger blir det lätt till och med tusentals kronor man kan spara. Hoppas att detta gett dig tillräckligt med info för att kunna låna 10000 direkt på bästa sätt!