onsdag 8 augusti 2012

Snabblån direkt

Ett snabblån direkt är ett litet, snabbt lån där man får svar direkt och pengarna insatta på sitt konto samma dag, ibland inom bara några minuter. Lånebeloppet på snabblån direkt är maximalt 30000 kr, men kort sagt kan man säga att ju lägre belopp man söker, desto snabbare kan man få lånet utbetalt, och ju lättare är det att bli beviljad. Det som skiljer ett snabblån direkt från vanliga privatlån är framförallt räntan, återbetalningstiden och storleken på lånen. Ett vanligt privatlån har en vanlig ränta, lång återbetalningstid och går att få på stora belopp, upp till 350000 kr. Ett snabblån direkt har en avgift istället för ränta, en återbetalningstid på 1-3 månader och är på lägre belopp. En annan skillnad, och det som gett snabblån direkt dess namn, är att ett vanligt privatlån eller blancolån tar minst 3-4 bankdagar att få utbetalt, medan ett snabblån direkt har besked direkt och utbetalning samma dag.

Var kan man ansöka om snabblån direkt?

Det finns mängder av företag som erbjuder små snabba lån. Flera av dessa är av typen smslån, dvs smålån på under 5000 kr som man söker direkt på mobilen eller online på nätet. Snabblån på större belopp är lite ovanligare, men det finns fortfarande många alternativ. Det enklaste sättet att hitta snabblån med svar direkt är att använda en sökmotor. Ett bra tips är att förutom att söka på snabblån direkt även söka på direktlån, lån direkt, mikrolån och internetlån. Kontrollera sedan att de lån du hittar tillåter dig att låna det belopp du är ute efter, framförallt om du letar efter större lån än 5000 kr.

Alternativ till snabblån direkt

Ett alternativ för den som vill ha ett mindre lån snabbt är att söka efter kreditkort med svar direkt. Med ett kreditkort kan man själv avgöra när man vill utnyttja krediten, dvs när man behöver låna pengar. De flesta kreditkort tar dock några dagar att få hem, även de kreditkort som har svar direkt, så därför är de trots allt inget klockrent alternativ till snabblån direkt.