torsdag 26 april 2012

Lån besked direkt

Lån besked direkt. Ett lån med besked direkt är ett lån där banken ger besked direkt om man har blivit beviljad. I vanliga fall måste man vänta flera dagar innan man får besked på sin låneansökan, så att kunna få besked direkt är ju så klart att föredra, framförallt när man behöver låna pengar snabbt. Det finns flera sätt att ta lån med besked direkt. Många vanliga banker som erbjuder blancolån erbjuder nu för tiden lån med besked direkt, även om det fortfarande är vanligast att man får sitt besked skickat hem med posten.

Ett annat alternativ är att ta ett internetlån med besked direkt. Detta är egentligen också vanliga blancolån, men med internetlån menar man oftast lån på lite lägre belopp, oftast mellan 10000 och 30000 kr.

Det sista alternativet för den som vill ta lån besked direkt är smålån, alltså smslån eller mikrolån som dom också kallas. Detta är lån på upp till 5000 kr som man kan söka antingen på nätet eller i mobilen. den här typen av lån ger nästan alltid besked direkt. Lycka till att ta lån besked direkt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar